About

Op deze site schrijf ik tamelijk onregelmatig over zaken die mij bezig houden. Ik doe dit in ieder geval sinds juni 2005.  Op dat moment was ik al aantal jaar bezig met de eerste generatie internet, html, css, wat php en mySQL. Ik was naast mijn studie bezig om uit te zoeken hoe weblogs werkte, helemaal booming toen, jongens die nu groot zijn, maar ingekakt en / of verzuurd overkomen in de stukjes die ze publiceren, waren toen nog helemaal happening. Blogger en blogspot waren er ook, net als WordPress, maar ik wilde gewoon meer zelf kunnen sleutelen “onder de motorkap”, dat kon niet. Daarom een domein geregeld, volgens mij eerst bruijnis.nl, daarna al vrij snel ook bruijnis.eu.  Ooit nog eens de hele weblog geëxporteerd naar wordpress.com en weer terug geconverteerd.

Ik schrijf over van alles en nog wat, bijvoorbeeld muziek, als ik wat leuks denk te zijn tegengekomen. De laatste jaren merk ik dat ik bouwkunsten bijzonder waardeer. Wat dat betreft ben ik een bofkont dat ik in een stad als Rotterdam woon: veel gave nieuwbouw, maar ook delen die de oorlog goed doorstaan hebben. Mijn favoriete bouwstijl is Jugendstil.

Vanaf 2007 help ik organisaties met het werken met complexe bedrijfssoftware van Oracle. Vooral complex omdat de bedrijfsprocessen dat nou eenmaal ook al snel zijn. En omdat het flexibel is, eindeloos veel opties en mogelijkheden en uit te breiden.

Bedrijfsprocessen waar ik veel mee te maken heb: procure to pay, invoice to cash, invest to capitalize. Ik heb gewerkt in verschillende soorten organisaties en in verschillende rollen, van administratieve rollen tot uitvoeren van implementaties en beheeropdrachten waar ik met de doorontwikkeling bezig was.

In mijn vrije tijd kook ik graag,  ga ik graag stappen, of ben ik bezig met muziek (draaien) en films kijken (Coen Brothers!!!) Lezen zou ik ook veel kunnen doen, en deed ik vrij veel, maar bij vlagen. Ik heb altijd wel wat liggen wat ik nog niet uit heb. Als doel heb ik om ooit te kunnen zeggen dat ik beste literatuur ter wereld heb gelezen. Verder vind ik het gaaf om te koken, qua eten heb ik geen heel specifieke voorkeur, maar ik vind het momenteel wel lekker Indiase curries te ontdekken.

Muziek

Muziek: heeft al zo lang ik mij kan heugen mijn aandacht. Ik stond als kleuter al met plaatjes te rommelen aan de pickup van mijn ouders. Momenteel ben ik eigenaar van twee high end draaitafels (zie hierboven :p). Overigens ben ik niet blijven hangen in het vinyl, ben groot fan van Spotify ;-). Qua stijl: gospel, house, jazz, soul, new wave, progressive, pop, rock, ska, minimal, tech house, techno, trance en veel ambient, maar ook klassiek kan ik goed waarderen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *