NYC 7-AUG: eerste dag en regen

Regen. En nog eens regen. Gelukkig geen keiharde zon op ons dakkie. Maar dit is ook niet echt lekker, maar we zijn wel in New York! Met een paraplu op begeven we ons dapper op weg. We hebben gekeken of er wat glutenvrije zaken zijn waar Liane haar slag kan slaan. En ja, die zijn er plenty, zij ook weer blij, en ik ook, want het is zo leuk als zij ook eens wat lekkers kan halen zonder het risico er beroerd van te worden. We lopen via de Museum Mile over 5th Ave. Uiteindelijk komen we bij ergens uit bij E62nd S en Lexingthon Ave, veel brown stone gebouwen ook daar, zie foto, daar ga ik eten bij Korean Express. Lekka lekka, ik kies voor Chicken Bibimbap. Prima vers (veel groente en kip en rijst) en ook leuk geprijsd.

20170807_172404

20170807_141418

We gaan weer naar huis, want nog steeds regen. ‘s Avonds waag ik mij aan twee pizzapunten: die twee zijn denk ik net zo groot als een formaat pizza tussen de 25 en 30 cm. We smeden plannen voor de volgende dagen. En kopen twee zelf samengestelde tickets met attracties die wij willen gaan doen.

20170813_224728

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.